Back to top

Schroefkit voor Bmw E30 GAZ GOLD

€ 1 439,95
€ 1 295,96 (incl. BTW)
  • Garantie: 2 jaar
  • Artikelnummer:
    229291

Omschrijving

De GAZ GOLD schroefset voor Bmw E30 is geschikt voor trackdays en professioneel circuit gebruik.
Voor en achterzijde bump & rebound zijn instelbaar met een eenvoudige knop (ook na montage)
Dikkere 62mm bodies voor grotere oliecapaciteit. De units zijn uitgerust met 22mm diameter geharde zuigerstangen die verchroomd zijn voor sterkte en duurzaamheid.
Alle units hebben multi lip sealing, de buitenste seal is een metaal omhulde wisser om zo de zuigerslang schoon te houden.
Alle GAZ GOLD units zijn uitgerust met een gas cel in het buitenste reservoir en zijn gevuld met een hoge viscosteits multi grade oil om verval tegen te gaan, ook om fading te voorkomen onder race condities.
De coilovers en zijn telescopische units in de GAZ GOLD uitvoering zijn gemaakt uit hoogwaardig lichtgewicht aluminium waar mogelijk.
De buitenzijde van de tube is staal met nickel coating tegen corrosie, al de aluminium componenten aan de buitenzijde zijn geannodiseerd.
De schroefset word geleverd met hoge kwaliteit veren, deze zijn aangepast naar wens te bestellen.
De achterzijde is alleen als coilover te bestellen. De coilovers zijn niet bevestigbaar op de standaard fabrieks topmounts.
De topmounts achter worden inclusief bijgeleverd, de topmounts voor zijn instelbare camberplates en optioneel bij te bestellen.
Uw huidige veerpoten worden opgestuurd naar GAZ zodat deze op de schokdempers kunnen gelast worden.

(foto's kunnen soms afwijken van de werkelijkheid)

Eigenschappen

Bouwjaar: 1982-1991
3 Serie