Back to top

Kroon oil

kroon oil

Een motor zonder olie is als een café zonder bier zou Bobbejaan Schoepen zeggen. En groot gelijk heeft hij, want motorolie is van cruciaal belang voor de goede werking van uw oldtimermotor. Wie al eens over het Internet surft of doorheen een wagenwinkel loopt, zal merken dat er heel wat verschillende soorten motorolie op de markt zijn. Kunt u het bos nog door de bomen zien? En welke motorolie kan ik het best gebruiken om de motor van mijn Oldtimer in topconditie te houden? Goede vragen en geen betere plek dan hier bij OldtimerTime.be om op deze vragen het gepaste antwoord te geven: kroon oil. Voor ons is er inderdaad geen betere motorolie dan kroon oil 15w40 classic! Waarom? Dat leggen we u graag even uit.

Hoogwaardige kroon oil voor een Oldtimer in topconditie

Kroon Oil Classic is een hoogwaardige minerale multigrade motorolie die de levensduur en prestaties van zowel klassieke benzinemotoren als klassieke dieselmotoren drastisch zal verbeteren. Dat loopt gesmeerd! Om deze kwaliteit te bereiken, gingen de mensen van Kroon Oil zorgvuldig aan de slag en werd kroon oil 15w40 classic het ultieme resultaat van hun onderzoek. Kroon oil classic is een motorolie op basis van hoogwaardige minerale oliën waaraan zorgvuldig geselecteerde additieven werden toegevoegd. Het resultaat is verbluffend en levert heel wat onmiskenbare voordelen voor uw oldtimer op.

De voordelen van Kroon Oil Classic

De ultieme combinatie van minerale oliën en kwaliteitsvolle additieven zorgt voor smerende eigenschappen die u bij geen enkele andere motorolie terugvindt. De kans op slijtage wordt dan ook drastisch verkleind. Kroon oil zorgde ook voor een oldtimer motorolie die een goede bescherming tegen corrosie biedt en bovendien tijdens alle seizoenen kan gebruikt worden dankzij de hoge viscositeitsindex. Kroon oil 15w40 classic krijgt bij ons als oldtimerfanaten ook een streepje voor op de concurrentie omdat deze motorolie volledig compatibel is met klassieke afdichtingen en rubbers. Een belangrijk aspect dat weleens over het hoofd wordt gezien bij het onderhoud van oldtimermotoren. Tot slot zijn we telkens weer aangenaam verrast door de perfecte anti-schuimeigenschappen van kroon oil. Tijdens enkele tests kwam kroon oil er op dit vlak steeds als de primus van de motorolieklas uit. Genoeg redenen vinden wij om voor het onderhoud van uw motor voor kroon olie te kiezen.

Kroon oil 15w40 classic koopt u bij OldtimerTime.be

Kroon oil 15w40 classic koopt u best bij erkende ondernemingen zoals OldtimerTime.be. Dankzij onze unieke partnership met kroon oil kunnen wij u deze prachtige motorolie tegen uiterst scherpe prijzen aanbieden. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring op gebied van Oldtimers als geen ander wat het beste voor uw wagen is. Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons meteen te contacteren. Onze gespecialiseerde mensen staan maar al te graag tot uw dienst om uw Oldtimer tiptop in orde te brengen of te houden. U vraagt, wij smeren.