Back to top

Kroon olie

Nog meer dan bij gloednieuwe auto’s, is de keuze van de juiste motorolie bij oldtimers, een keuze die weloverwogen moet genomen worden. We krijgen namelijk te maken met klassieke benzine- en dieselmotoren die motorolie nodig hebben die past bij hun eigenschappen en benodigdheden. Bij OldtimerTime.be zijn we ons bewust van de strenge eisen waaraan motorolie voor Oldtimers moet voldoen en juist daarom kiezen we steevast voor Kroon Olie.
Kroon Oil Nederland produceert al jaren olie dat door de jaren heen West-Europa heeft veroverd als dé specialist als het op smeermiddelen aankomt. Duitsland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk, allemaal zijn ze gezwicht voor deze motorolie van topkwaliteit. De kracht van Kroon Oil schuilt in de eigen onderzoeks-, productie- en ontwikkelingsafdeling waarover ze beschikken. Het geeft hen de mogelijkheid om telkens weer dat stapje verder te gaan en telkens weer verbeteringen aan te brengen die het verschil maken en waar de klant naar op zoek is. Op deze manier kwamen ze met kroon olie 15W 40 ook tot een smeerolie die klassieke benzine- en dieselmotoren weer laat ronken als nooit tevoren. Een tweede reden waarom we voor deze motorolie kozen, is omwille van de Kroon olie 15W40 prijs. De kroon olie 15W-40 prijs is namelijk uitermate scherp te noemen. Zeker als u hem via onze webshop koopt.
OldtimerTime.be ging een langdurige samenwerking met Kroon Oil aan en van het resultaat van deze samenwerking profiteert u als klant door kroon olie 15W-40 tegen de laagst mogelijke prijs te kunnen aanschaffen.

Wat krijgt u voor de lage kroon olie 15W40 prijs?

Voor de lage kroon olie 15w40 classic prijs krijgt u een smeerolie die uw motor met beide armen zal ontvangen. Een smeermiddel dat uw Oldtimer een warm hart toedraagt dankzij de vele voordelen die deze smeerolie met zich meebrengt. Tijd om de voordelen van kroon olie voor u op een rijtje te zetten:

  • Sublieme combinatie van hoogwaardige minerale oliën en kwalitatieve additieven
  • Ideaal voor Oldtimers omdat deze volledig is afgestemd op klassieke rubbers, materialen en afdichtingen
  • Slijtage en corrosie maken dankzij kroon oil geen kans
  • Smeert als geen andere olie dankzij innovatief onderzoek
  • Een zogenaamde all-seasons smeerolie dankzij de hoge waarde op de viscositeitsindex
  • Kroon olie laat aangekoekt vuil onaangeroerd waardoor het niet loskomt en voor motorproblemen kan zorgen

Een scherpe kroon olie 15w40 prijs voor een kwaliteitsvolle motorolie

Kortom, wat we bij OldtimerTime.be aanbieden is een motorolie die zowel op gebied van prijs als op gebied van kwaliteit alle concurrentie met twee straten voorsprong aftroeft. U zult voor uw oldtimer geen andere motorolie meer willen gebruiken. Dat kunnen we bij OldtimerTime.be alvast beloven. Neem een kijkje in onze webshop om de scherpe kroon olie 15W40 prijs te ontdekken of neem gerust contact met ons op als u toch nog vragen zou hebben.